De ce esti cel mai neghiob gugustiuc din lume

  Cum Celmaiprostomdinlume le stie pe toate, el nu se da inapoi din a ne impartasi gandurile sale intelepte despre copyright. O, da! Celmaiprostomdinlume este ferm convins ca drepturile de autor sunt o ineptie. Suntem foarte siguri ca Celmaiprostomdinlume chiar stie despre ce vorbeste. El nu sustine ca drepturile de autor nu au sens doar pentru ca el este un plagiator de doua parale. Nu... Probabil ca, in viziunea acestui pitpalac cu conexiune la internet, si dreptul de proprietate privata este la fel de inept.
  Desi se crede un colos al logicii, acest calpuzan de duzina nu prea stapaneste limba romana. Celmaiprostomdinlume nu stie  ce inseamna deunazi. Nu degeaba este el cel mai neghiob gugustiuc din univers. Pai, bine, bai, pastramagiule, tu ne inveti cum sta treaba cu copyright-ul, dar nici nu stii ce inseamna cuvintele pe care le folosesti?
“ Deunazi nu poti zice mai nimic fara a fi combatut de cate`un cretin cu doua clase mai mult ca trenu` ce joaca orb pe mana copyrightului.”
   Amice, suna cam stupid ce ai spus, cam ca tine - cand nu plagiezi. Deunazi inseamna zilele trecute, pitecantropule.
  Natafletul este cuprins de indignare. El nu intelege de ce nu mai poate zice nimic zilele trecute.  Pentru ca au trecut, ma… boule.
  Dupa ce se revolta ca zilele trecute nu mai poate zice nimic, urmeaza o disertatie naiva despre dreptul de proprietate intelectuala, incercand sa isi explice astfel epigonismul si neghiobia in care se scalda.
  

 P.S.
 Nu stiu cum te cheama, de asta iti spun Celmaiprostomdinlume, nu din alte motive. Tu esti baiat destept, nu ma intelege gresit.